Hodnocení obchodu

4,9 12 hodnocení
Přidat hodnocení
5
11x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Miloslava Hartmannová | 30.1.2020
Nákup proběhl bez problémů, neúměrná je pouze cena za dopravu 285,- Kč.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.1.2020
dekujeme za krasne hodnoceni , bohuzel zasilame produkty ze zahranici , proto takova cena za postovne
JP Avatar autora Jiří Pluskal | 13.1.2020
+ Rychlost dodání, kvalita nabízeného zboží.
Avatar autora | 10.10.2019
+ Rychlost dodání, kvalita nabízeného zboží.

Avatar autora | 30.8.2019
Z doručeného e-mailu mi nebylo úpně jasné, že mi zboží odeslali. Jen byla připojena faktura. Nebyla uvedena ani identifikace balíku. I když to posílají z německa, určitě to nějakou identifikaci má. Nevěděl jsem tedy kdy mi balík dorazí.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
dobry den , nemecka DHL predava zasilky na ceske strane PPL , a davat link pro sledovani zasilek zakaznikum v nemcine nam neprijde jako nejstasnejsi varianta. PPL pak kazdeho zakaznika telefonicky informuje , kdy bude zasilka dodana. Z pravidla trva dodani 3-4 pr.dny . krasny zbytek dne KT
Avatar autora | 22.6.2019
+ Velký výběr zboží a rychlé dodání.Doporučuji ostatním zákazníkům.

Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
dekujeme za pozitivni hodnoceni .KT
Avatar autora | 26.5.2019
Rychlo a bezproblemovo, rad znova.
Avatar autora | 24.5.2019
+ Rychlá domluva
+ Zboží dorazilo neskutečně rychle

Skvělý přístup, domluva a nakonec i dodání zboží.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
dekujeme za pozitivni hodnoceni .KT
Avatar autora | 13.5.2019
Děkuji, vše proběhlo v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
dekujeme za pozitivni hodnoceni .KT
Avatar autora | 11.12.2018
+ Rychlé dodání
+ Super cena

Avatar autora | 25.11.2018
Super dodání a super jednání. Kéžby to takhle fungovalo všude.
Avatar autora | 14.11.2018
- Platba předem

Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Bohužel nemáme jinou možnost než platba předem, jelikož německá DHL neakceptuje platbu v Kč a tím pádem není dobírka možná
Avatar autora | 28.10.2018
Spokojenost s obchodem.
Avatar autora (Administrátor) 24.9.2020
Zasíláme z pravidla do 3 pr.dnů , expedujeme přímo od výrobce z Německa

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 12

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.