_______________

Hodnocení obchodu

4,9 27 hodnocení
Přidat hodnocení
5
25x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora Zuzana | 12.2.2021
cena vyrobku odpovida kvalite zbozi, skvela komunikace, konecne bezproblemovy eshop, objedname zase
J Avatar autora Jaroslav | 5.2.2021
Spokojenost...rychle dodani a kvalita.zbozi..doporucuju
DS Avatar autora David Severa | 5.2.2021
Obchodník rychle zboží odeslal, veškerý proces objednávky byl velice přehledný. Prodejce velice ochotně reagoval na moje dotazy, příkladný přístup. Doporučuji
D Avatar autora Daniel | 5.2.2021
Jsem velice spokojen s celým procesem nákupu. Super.
Avatar autora L | 5.2.2021
Objednala jsem si odpadkový koš, který dorazil rychle. Velmi příjemný materiál a jednoduchá instalace a manipulace. Doporučuji.
D Avatar autora Dominika | 18.1.2021
S produktem jsem naprosto spokojená, předčil mé očekávání (velmi kvalitní pánev). Balíček dorazil v pořádku a relativně brzy. Děkuji za velmi hezký přístup. Doporučuji ostatním. :)
I Avatar autora Iva | 29.12.2020
Super, naprosto bez problémů. Díky
PM Avatar autora Pavel Maršán | 28.12.2020
Naprostá spokojenost
D Avatar autora Danalu | 28.12.2020
Zboží v pořádku, ale vysoká cena za dopravu neodpovídala počtu dní čekání.
S Avatar autora Sochy | 25.12.2020
Obchod fajn, zboží ovšem putovalo více než měsíc... Zřejmě není chyba v obchodě, ale v přepravní společnosti.
SK Avatar autora Silvie Kišová | 13.12.2020
Spokojenost z dodáním a aj kvalitou ❤️hrnec kvalitní
OK Avatar autora Ondra Krupička | 10.12.2020
Spokojenost se sortimentem (konkretne zasuvka Evoline backflip) Vyborna komunikace Na zbozi ze zahranici rychle dodani (3 dny) Jedinou nevyhodou je vyse postovneho, coz se da pri doprave z Nemecka da pochopit.
MN Avatar autora Martina Novotná | 6.12.2020
Rychlé dodání, spokojenost
E Avatar autora Endží | 21.11.2020
Příjemná komunikace, rychlé dodání, odpovídající zboží.
DH Avatar autora Daniel Hudák | 1.11.2020
Nákup proběhl bez problému, dodání do týdne.
MH Avatar autora Miloslava Hartmannová | 30.1.2020
Nákup proběhl bez problémů, neúměrná je pouze cena za dopravu 285,- Kč.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.1.2020
dekujeme za krasne hodnoceni , bohuzel zasilame produkty ze zahranici , proto takova cena za postovne
JP Avatar autora Jiří Pluskal | 13.1.2020
+ Rychlost dodání, kvalita nabízeného zboží.
Avatar autora | 10.10.2019
+ Rychlost dodání, kvalita nabízeného zboží.

Avatar autora | 30.8.2019
Z doručeného e-mailu mi nebylo úpně jasné, že mi zboží odeslali. Jen byla připojena faktura. Nebyla uvedena ani identifikace balíku. I když to posílají z německa, určitě to nějakou identifikaci má. Nevěděl jsem tedy kdy mi balík dorazí.
Avatar autora (Administrátor) 6.3.2021
dobry den , nemecka DHL predava zasilky na ceske strane PPL , a davat link pro sledovani zasilek zakaznikum v nemcine nam neprijde jako nejstasnejsi varianta. PPL pak kazdeho zakaznika telefonicky informuje , kdy bude zasilka dodana. Z pravidla trva dodani 3-4 pr.dny . krasny zbytek dne KT
Avatar autora | 22.6.2019
+ Velký výběr zboží a rychlé dodání.Doporučuji ostatním zákazníkům.

Avatar autora (Administrátor) 6.3.2021
dekujeme za pozitivni hodnoceni .KT

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 27

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.